Marina Vidal Martínez

Marina Vidal és una il·lustradora i dibuixant de còmics establerta a Barcelona. Treballa principalment il·lustrant portades de llibres juvenils i infantils, encara que cada vegada més participa en obres dels gèneres de ciència ficció i fantasia.

Va començar il·lustrant la col·lecció de 21 volums de Els Cinc per Editorial Joventut. Després d’aquest treball, li van arribar altres encàrrecs per realitzar la portada d’autors de gran renom: Orson Scott Card, Robert A. Heinlein, Tad Williams, Barbara Hambly de la col·lecció Sense Límits del segell B de Blok, i Brandon Sanderson a través de l’editorial Edicions B. També ha participat en el projecte “Yeguas: Grandes mujeres interpretadas por grandes ilustradoras” de Ediciones Invisibles a Argentina, dissenyant i il·lustrant la seva coberta. Alhora que compagina la seva feina com a il·lustradora al món dels llibres, Marina gaudeix de la seva altra gran afició: els còmics.

El seu treball ha estat reconegut per l’Associació Espanyola de Fantasia, Ciència Ficció i Terror, el 2017, quan va ser nominada amb un premi Ignotus a la millor il·lustració. Al 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ​​van nominar a Medievo; medievo com a millor fanzine espanyol de 2017, projecte en el qual ha participat. A la 69th British National Science Fiction Convention va ser seleccionada per a una mostra de il·lustradores i il·lustradors d’Espanya.

Llibres editats