LA MIA ES FA GRAN

LA MIA ES FA GRAN
Mònica Peitx
Il·lustrat per Cristina Losantos

La Mia té nou anys i ens explica aquí l’extraordinària aventura de fer-se gran.
Descobreix quins canvis experimenta el cos d’una nena durant la pubertat: ¿Pits? ¿Tops?¿Sostenidors? ¿Dormir més? ¿Pèls? ¿Depilar-se?¿Regla? ¿Compreses? ¿Tampons? La seva pediatra respondrà a totes les preguntes...
Fer-se gran és una gran aventura i quant més en sàpigues, millor!
Un llibre per parlar dels canvis de la pubertat escrit per una pediatra-endocrinòloga posant l’accent en els hàbits saludables i en el procés normal de les adolescents.

ISBN: 978-84-261-4357-0     3ª edició     Edat: 8+
Col·lecció Aprenent del Nostre Cos (Com i Per Què?)
Format: 13,50 x 20,50 cm   48 pàgines     Enquadernat en cartoné

10,58
11,00

Mònica Peitx és pediatra especialitzada en Endocrinologia i Nutrició, i treballa a Barcelona. El 2008 va escriure el seu primer conte per a nens amb sobrepès i obesitat: El conte d’en Max. L’han seguit el Conte d’Aina, sobre la diabetis, i El conte de Quim que parla de la talla dels nens. Amb La Mia es fa gran deixa de tractar de trastorns per escriure sobre un procés fisiològic fascinant: la pubertat.

Col·lecció
Aprenent del Nostre Cos


Novetats

Llibres en català

Llibres en castellàEDITORIAL
JOVENTUT

Cristina Losantos és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Des de 1985 es dedica professionalment a la il·lustració, i treballa per a moltes editorials espanyoles i europees. Col·labora regularment amb revistes i diaris, com l’Avui, Cavall Fort i El Tatano. Ha rebut diversos premis, entre ells el II Premi Nacional d’Il·lustració el 1998.
Blog de Cristina Losantos: https://cristinalosantos.wordpress.com/