EL PETIT BOTÓ

EL PETIT BOTÓ
Yoko Ogawa i Chiaki Okada

Traducció de Jesús Carlos Álvarez

El millor amic del Petit Botó era, sens dubte, el Petit Trau. Tots dos eren inseparables. Però un dia, el fil que subjectava el Petit Botó a la brusa de l'Anna, de sobte, es va trencar... És així com el Petit Botó va a parar als racons més inhòspits de l'habitació de l'Anna, on coneixerà el Sonall, el Pitet i l'Osset, que jeuen oblidats darrere els mobles, perquè l'Anna ja no els necessita. El Petit Botó els explicarà que l'Anna ja ha après a deixar de plorar, que ja sap menjar molt bé sola i que també és capaç d'agafar el son sense ajuda. I tot això perquè ells la van ajudar a fer-ho quan només era un bebè!
Una preciosa i sentimental història per celebrar el creixement.

ISBN: 978-84-261-4238-2      Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: +5
Format: 16 x 25 cm     32 pàgines     Enquadernat en cartoné

12,5
13,00

 

Yoko Ogawa va néixer el 1962 a Okayama. Es va graduar en la Facultat de Literatura de la Universitat Waseda a Tòquio. Ha publicat al Japó nombrosos assajos i novel·les. Ha estat traduïda al català La fórmula més estimada pel professor (Premi Yomiuri 2004 i Gran Premi dels Llibreters 2004).

Chiaki Okada va néixer a Osaka. Va estudiar il·lustració a l'escola Setsu Mode Seminar. Els seus dibuixos, sovint publicats en la premsa japonesa, representen la vida quotidiana i les emocions dels nens. Ha il·lustrat llibres amb textos de diferents autors, i la seva obra ha estat seleccionada i premiada, entre altres certàmens, a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya el 2010.
Sitio web de Chiaki Okada:  http://okada-chiaki.com/

Àlbums Il·lustrats
Novetats

Página principal

info@editorialjuventud.es
EDITORIAL JUVENTUD