TAN LLEUGER TAN PESANT

TAN LLEUGER, TAN PESANT
Susanne Straßer

L'elefant vol gronxar-se. Però és tan pesant! Llavors arriba el pingüí, després el mico, després l'estruç i després... Una divertida història sobre un balancí per als més petits.
De l'autora d'El pastís està tan amunt, arriba aquesta entrañable història sobre la ajuda inestimable que ofereixen els bons amics.

 

ISBN: 978-84-261-4223-8   1ª edició    Edat:+2
Col·lecció Els Meus Primers Llibres de Cartró
Format:
21,5 x 21 cm     24 pàgines de cartró plastificat

 
12,5
13,00

Susanne Straßer, nascuda el 1976 a Erding, va estudiar Disseny i Comunicació a Munic i va completar els seus estudis en el Saint Martins College de Londres. El seu treball ha estat reconegut i exposat a nivell internacional, en la Biennal d'Il·lustració de Bratislava (2007 i 2011). Ha il·lustrat i escrit diversos llibres per a nens, com Dackel Franz sucht seinen Schwanz , que va ser seleccionat per White Ravens el 2010, o Das Märchen von der Prinzessin, die unbedingt in einem Märchen vorkommen wollte , el primer llibre que no només va il·lustrar sinó que també va escriure, i que va ser portat a la gran pantalla el 2013. Susanne Straßer viu amb el seu marit i els seus dos fills a Munic.  
http://www.susannestrasser.de/

Un altre llibre de
Susanne Straßer

Els Primers Llibres
Novetats
Pàgina principal en català
Pàgina principal en castellà


EDITORIAL
JUVENTUD